bröllopsbilder

Har ju lovat bilder från bröllopet i lördags och här kommer nu några stycken...bättre sent än aldrig, eller hur Tarja ;)











Vigseln var väldigt vacker och festen grymt lyckad!
Det var party långt in på morgontimmarna och alla inklusive brudparet var mycket nöjda!

bröllop!

Idag ska Stina och Andreas gifta sig. Ska bli så himla trevligt!
Nu sitter jag och väntar på Jenny och Sebastian och givetvis den lilla sötnosen Tyra. Jenny är nämligen så snäll så hon ska hjälpa mig med mitt hår och smink. Tack så mycket.

Kanske hinner slänga in lite bilder innan vi åker annars blir det imorgon.


Varför hon? Varför dom?


Att folk blir mördade händer, hela tiden...tyvärr!
Men jag tycker det har blivit mycket mer senaste månaderna, det borde ju alla som följt media under sommaren oxå märkt.
Det har varit bekantas bekanta som omkommit och det har ju givetvis varit jobbigt. Trodde (hoppades) att jag skulle slippa råka ut för att nån jag känner skulle råka ut för något sådant! Tills nu!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5670808.ab

nu är...

38f82129f47f468eea475b432a56b002.png

Kolla varifrån!

nu är vi igång med stinas möhippa!


...

Blev hemma från jobbet idag. Kände igår eftermiddag att huvudvärken började komma , trots att jag var snabb med att ta migränmedicinen så lyckades jag inte stoppa det. Trodde jag skulle tuppa av i morse när jag var och lämnade av barnen på dagis och fritids, såg knappt nånting förutom massa blixtrar i huvudet. =(
Så det blev hem till sängen för min del.

Nu på kvällen har jag och Mange njutit av tystheten här hemma. Barnen åkte iväg med mina föräldrar för att bada vid Gömmaren. Hade gärna följt med men eftersom jag var hemma från jobbet kändes det inte helt okej att åka iväg och bada.
Ist så har jag roat mig med en massa samtal till många av mina arbetskamrater. Dom ska nämligen iväg och spela brännboll och ha trevligt i morgon men tyvärr inte jag eftersom jag jobbar kväll =(
Har försökt i flera timmar att försöka hitta nån som vill byta tid med mig men ingen hade nån lust. Kan iofs förstå dom!


semestern är slut

Usch vilken tråkig blogg...varför ingen uppdatering! =)
Har faktiskt inte orkat eller haft lust om jag ska vara ärlig.

Men jag kan köra en snabbis om vad vi hittat på på semestern iaf.

Semestern startade med en tjejkväll med massa gott att dricka och skitsnack på Medis Kök och Bar...mycket uppskattat!

Jag och Mange tog med barnen på kryssning till Tallin. Mysig stad men usel shopping. 'Hade även en dotter som grinade sig igenom hela Tallin för att hon snubblade och ramlade ett antal ggr pga vad jag tror är hormoner och sånt. Hon har blivit riktigt klumpig över sommaren och jag kan tänka mig att det är för att hon växer och inte har riktig kontroll över kroppen. Ganska roligt faktiskt! =)

Mange fyllde år och det firade vi ju som vanligt med fest här hemma. Lugnare än vanligt men fortfarande lyckat!

Sen tillbringade vi 2 veckor på landet utanför Örebro med min släkt. Jag hade ju planerat att ligga på stranden varje dag men ICKE! Det tillät inte vädret men det är ju inte så mycket att göra åt. Ist så har vi myst med familjen, grillat, fiskat dvs de vanliga sommarstugesysslorna som alla andra gör. När vi inte gjorde det så snodde jag pappas nya åkgräsklippare och körde runt på den...givetvis alldeles för fort ;-)
Sen hann vi självklart med ett par shoppingturer in till mysiga Örebro oxå!
Julia fyllde år oxå...9 år...Stora tjejen! Hon säger själv att hon nu är vuxen =)

Och igår hade vi mysig grillkväll med Jessica och hennes familj, Jocke och Tindra och Fredrik. Vi hann givetvis även med ett parti UNO =)

Idag har vi varit hemma hos Manges föräldrar i Huddinge och tro det eller ej!? JAG HÖLL MIG VAKEN! =)
Vi bestämde att vi ska bo hos dom nästa helg och vara hundvakt eftersom dom ska till Tyskland. Så jag hoppas på massa sol och värme till dess!

Nu är det väl snart dags att försöka sova. Vet inte riktigt hur jag ska klara av att komma upp ur sängen kl 5 imorgon bitti.
Semestern är nu över =(


RSS 2.0