Långledig....

Åhh vad skönt det är med semester! Iofs bara 3 dagar + en helg...men ändå! Superskönt!

Idag var jag uppe tidigt, eller iaf tidigt för att vara mig. Vid 10 lämnade jag Julia och hennes kompis hemma själva en stund för att  åka  iväg till Högdalen för att lägga mig 20 min i solariet.

Nu ska jag strax möta upp min granne för att gemensamt gå upp till frisören med våra tjejer.

Det börjar närma sig

Det går fort nu...imorgon är det 1 månad kvar. 1 MÅNAD tills vi står där i kyrkan och jag blir fru Jonasson! Kommer inte längre heta Andersson i efternamn utan Jonasson. Hur vänjer man sig vid en sån sak?
 Det är så mycket som händer nu och tankarna snurrar hej vilt.
 Kommer vi hinna med allting, vad kommer gå rätt, vad kommer gå fel med mera med mera.
 Fast egentligen, vad kan gå fel? Jag och Magnus ska gifta oss, det är ju det viktigaste! Vi ska bli äkta makar! Hur stort som helst. Så egentligen , skit samma om det regnar, om maten blir försenad och allt sånt!
Oj vad positiv jag lät helt plötsligt?! Låter inte alls som mig! haha

Just nu har jag några dagars semester. Hur skönt som helst! Dessa dagar kunde inte komma lägligare, nu har jag en chans att komma i kapp med planeringen och allt som ska fixas med.

Idag efter Julias skolavslutning åkte vi hem till tjejen som ska göra vår bröllopstårta för provsmakning av olika kombinationer och vi pratade om utformningen och sånt. Jättegott och jättefint kommer det bli! Men sockerchocken var enorm efteråt kan jag lova! :)

Imorgon kommer tjejen som ska styla och sminka mig hem och vi ska testa lite olika uppsättningar och sånt. Ska även det bli jätteroligt!

Och jag höll ju på att glömma det viktigaste! Min ring! Så fin och blank och glittrig. Massa diamanter som bara väntar på att få pryda mitt finger. Riktigt jobbigt att äga massa bling men inte få använda det ska ni veta! Men den som väntar på nåt gott.... :)

SMS-inlägg

foto0154 (MMS)


RSS 2.0