Simon Baker är en riktig man

Sitter här och undrar när mange hade tänkt att komma från jobbet. Skulle sluta kl 20 men eftersom dom inventerar så blev det lite övertid. Sen börjar han kl 5 imorgon bitti för att fortsätta inventera. Tyckte han sa att dom brukar hålla på i ca 3 dagar för att lyckas räkna in allting. Lite skillnad från donken där månadsinventeringen bara tar 3-4 timmar.
Nu är det iofs ganska stor skillnad på McDonald´s och Willy´s.

Jag har med andra ord tråkigt här hemma, Mange är som sagt inte hemma, barnen sover och alla mina vänner antingen sover eller jobbar.
Tur att jag har denna underbara man att titta på då =)


vad vill jag bli när jag blir stor?

Ibland är Björn bra att ha, han har suttit hela kvällen och tjatat och tjatat på mig att jag måste söka nytt jobb alternativt söka nån utbildning. Och det funkade. Har iofs tänkt  på det tidigare oxå men nu har vi suttit och letat och faktiskt hittat ett par intressanta utbildningar så im orgon ska jag sätta mig ner och ringa runt till dom olika skolorna och skicka in ansökningar.
Ska kolla runt lite mer med det jag har hittat än så länge är 2 st bageri och konditorutbildningar och 1 st floristutbildning.

Skulle vara så sjukt roligt att komma in på nån av dom!

Wish me luck

privatkock

Idag är det min tur att bli bortskämd, nu sitter jag här medans min kock står i köket och lagar spaghetti och köttfärssås.
Men tro inte att det är Mange som har fått ett ryck och ställt sig i köket. Det enda han gör i köket är frukost, mikrar panpizzor och steker pannkakor =)
 Nej det är Björn, Julias pappa som är på besök. Och eftersom han ska utbilda sig till kock så ville jag ha ett smakprov. Man får ju inte vara dum =)

Frustrerande

Jaha då har man sjuka barn igen! Var tvungen att gå hem vid 10 tiden från jobbet.
Nu ligger Oliver här febrig och snorig.
I och med detta så sabbades alla mina planer jag hade idag.
Skulle lämnat in 2 klänningar hos skräddaren tills på fredag= gick inte
Köpa gympaskor= gick inte
Förnya Julias pass= gick inte

Förhoppningsvis är Oliver så pass pigg i morgon så att han åtminstone kan ta en tur i vagnen upp till centrum.Lite luft har ju aldrig skadat.

Dagens I-landsproblem

Jag har hamnat i ett riktigt dilemma!
Mina gympaskor börjar se riktigt slitna och fula ut och jag har letat ganska länge efter ett par nya. Hittade ett par igår för 550kr på junioravdelningen. Men köpte dom inte för snålheten i mig kom fram.
Varför är det så egentligen? 550 kr för ett par adidas är väl egentligen ingenting?
Har ju aldrig några problem att lägga ut massa pengar på kläder jag nästan aldrig använder och massa ruskigt obekväma pumps. Men sen när det kommer till bekväma skor som jag faktiskt använder ofta då tvekar jag!
Är det bara jag som är så här eller finns det fler med samma problem?


Nu är helgen snart slut

Kom på att jag har inte skrivit här på flera dagar men man kan säga att jag varit väldigt upptagen, speciellt denna helgen.
Fredag jobbade jag som vanligt. Sen på kvällen kom Jessica och Robert E förbi en stund. Träffar bara  Robert ungefär 1 gång om året eftersom han inte bor i Stockholm. Han bor väl i Enköping eller Uppsala eller nåt sånt nuförtiden. Man kan ju inte hålla reda på alla =)
Det var iaf jätte trevligt att sitta och prata lite strunt.

Igår var vi på födelsedagsfika hos mina föräldrar. Massa tårta och kakor slank ner. Som jag sagt tidigare Beach 09 är inget jag eftersträvar =)
Sen var det bara att stressa hem för då skulle J och L komma på middag. Vi satt här i mörkret och kollade på Robinson och efter det fotbollen samtidigt som vi spelade poker.
Men jag måste erkänna att vi fuskade faktiskt lite med att ha lamporna släckta. 1 lampa fick vara tänd i sovrummet för där låg Oliver i sängen och kollade på tv och protesterade vilt när vi släckte. Sen fuskade jag en gång oxå när jag skulle uppsöka damrummet =)

Idag har vi varit hos Manges föräldrar på middag. Hann även med att kolla lite i affärer i Huddinge centrum men det blev inget till mig idag faktiskt. Oliver däremot fick några tröjor. Bilder kanske dyker upp någon dag.
Men jag och Mange ska sätta oss ner ikväll när barnen har somnat och kolla igenom H&M katalogen =)

Nu ikväll hade jag tänkt att färga håret men vet inte om jag vågar själv. Tycker det är så kångligt att färga utväxten. Så antingen försöker jag övertala nån snäll själ att hjälpa mig (Mange vägrade) eller så går jag till frisören. Ska sova på saken.

I morgon är det måndag och det betyder jobb. Känner mig inte helt sugen men man har ju iaf nåt att se framemot,
På fredag är det kryssning!!!

sjuk igen

Jaha men det är ju trevligt att vara sjuk igen, det är jag ju inte tillräckligt ofta *ironi*
Natten har spenderats snorandes i sängen med halsont, öronvärk och frossa. Men det är bara att bita ihop och gå och jobba ändå.

Gårdagen spenderades på jobbet som faktiskt gick riktigt bra och sen i sängen. Somnade vid 20.30 men inte är jag utvilad för det.

Jaja nog om gnäll nu, nu ska jag jobba

Less

Idag är jag less!
På allt.
Har egentligen inte hänt något speciellt, men det kanske är det som är problemet. Att det aldrig händer nånting.

Ja idag är ingen bra dag!

Vad hände?

Ja jag vet att det bara är Mars men jag undrar ändå....Vart tog våren vägen?



söndagsstädning och shopping

Förmiddagen har jag tillbringat med dammsugaren och moppen, inte det roligaste söndagsnöjet men det behövdes. Barnvagnen drar in så jäkla mycket grus. Det var nästan så det kändes som att man bodde på en strand eller nåt liknande.

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska komma hem från sin pappa och sen får vi se vad vi hittar på. Eventuellt blir det at åka ut till Stinsen och köpa lite skor. Beror på vad chauffören är på för humör =)

Gamla bilder

Det blev llite shopping idag som planerat, men jag köpte inget av det jag tänkt men men. Skulle köpa jeans till mig och vårskor till Oliver, men vi kom hem med ett par svart kilklackar till mig och även ett par träningsbyxor( läs mysbyxor) till mig =)

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och kollar igenom alla deras bilder på datorn och hittade massa söta bilder på barnen. Så jag tänkte lägga upp några. Det fanns många många fler som jag skulle vilja lägga upp men eftersom det är massa släkt och vänner med på det flesta bilderna så väljer jag att strunta i dom.






















Shopping igen

Nu sitter jag och väntar på att mina föräldrar ska komma och hämta mig och Oliver, idag ska vi nämligen åka till Skärholmen och shoppa lite. Efter det är vi bjudna hem till min mormor på räksmörgåsar...hur gott som helst!

Äntligen fredag

Idag gick det mycket bättre på jobbet än vad det gjorde igår. Allt flöt på riktigt bra men det är nog antagligen för vi hade mer personal idag.

Är det inte riktigt irriterande när man träffar nån som man känner igen men inte kan placera? Det har börjat en ny kille på jobbet och jag verkligen känner inte igen honom, jag korsförhör honom varje gång jag träffar honom om hans förflutna och sånt men INGENTING!
Det går verkligen inte att sluta tänka på detta! STÖRANDE!!!

Nu ska jag och Oliver snart promenera till Manges jobb för att handla mat och lite gott till kvällen

söndag

Dagen har spenderats i sängen, har legat och slappat och kollat på film. Jätteskönt.
Fast tyvärr så somnade jag vilket resulterade i en huvudvärk plus kommande sömnproblem ikväll. Men men jag får skylla mig själv.

Idag blev jag riktigt irriterad på Mange! Han och jag låg och tittade på Twilight och hela filmen igenom låg han och klagade
-Men åhhh vilka dåliga skådespelare
-Men åhhh vilka dåliga specialeffekter
-Men åhhh vilken skitfilm

Men kolla inte då då!

Visst man kan inte ha samma smak när det gäller allting men han var inte tvungen att titta. Jag hade nog snarare bara blivit nöjd om han gått därifrån.
Då hade jag kunnat dregla ifred =)

Imorgon är det tyvärr måndag och ny arbetsvecka =(

Min lördag

Nu är det färdig städat här hemma, allt är skinande rent förutom jag själv och barnen men det ska ordnas det med! =)

Idag kommer jag ha huset fullt hela dagen. Om ungefär 1 timme kommer Manges föräldrar och farföräldrar hit för att hälsa på. Dom bor ganska långt bort så dom har inte möjlighet att träffa Oliver så ofta. Synd att Mange inte kan vara hemma bara, han var tvungen att jobba.
Sen kommer mina föräldrar och mormor hit på middag. Ska bli mysigt!

Vi ska äta bacon inlindad kyckling med ris, så nu sitter jag här och längtar =)

Jennys stora dag!



Idag fyller en av mina bästa vänner år!
Grattis på födelsedagen Jenny!


En rubrik är onödig



Jag finner inga ord!

(Bild lånad av QX Magazine)

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

En 8-åring ska inte flyga ensam!

Har jobbar 6-15 idag (som vanligt) och under dagen skedde både roliga och tråkiga saker. Förstår inte att folk orkar gå runt och vara bittra och griniga hela dagarn och tyvärr blir det ju så att det smittar av sig på omgivningen oxå!

Hamnade även i en lite hetsig diskussion med Julias pappa...alltid lika roligt!
Det är nämligen så att han kanske ska flytta, ännu längre bort än vad han redan gör. Inga problem för mig, Julia är van att inte träffa honom så ofta. Det är inte det som är problemet!

Problemet är att han tycker att Julia nu är tillräckligt stor för att flyga själv!!!! GLÖM DET!!

Enligt honom skulle det funka bra, hon skulle ju få en ledsagare med sig men jag tycker inte att det är tillräckligt!
Jag kanske är jätte fjantig och överbeskyddande men jag tänker inte ge mig!
En 8-åring ska inte flyga ensam!

Vad tycker ni?

Skitväder

Men seriöst! Ge mig sommar eller iaf vår...vad som helst förutom detta!
Skulle inte ha något emot att gosa ner mig i sängen igen nu och slippa gå ut i det här skitvädret!

Inte helt nyttig

Hmm... pizza till middag och nu smörgåstårta!

Beach 09= GLÖM DET!


Söndag= IKEA

Idag blir det IKEA igen!
Magnus vet hur han ska göra mig lycklig =)

Lördag

Nu sitter jag hemma hos mina föräldrar och myser med dom och mormor. Ja och så barnen såklart.
Dagen har spenderats på Naturhistoriska musee´t.
Skittråkigt men vad gör man inte för Julias skull =)

Nu ska jag fortsätta vara lite social, vi ska kolla på melodifestivalen här. Mange jobbar ju ändå till 21 så vi kan lika gärna sitta här.

fredag

Idag har jag och barnen inte gjort mycket.
Hade planer på att rensa i  Julias rum och bland Olivers leksaker...men nej, det blev inte av.

Väntar på att Mange ska sluta jobba, är iofs ett par timmar kvar men jag är hungrig.
Idag blir det min numera berömda pastarätt =)

VAB igen

Jaha då var man hemma igen, blev en kort dag på jobbet. Hann jobba i 3 och en halv timme men sen ringde Julias lärare och sa att hon är dålig. Så det var bara att stressa iväg till bussen och vidare till skolan. Där möttes jag av en däckad Julia i en av sofforna. Det går tydligen magsjuka på fritids. Kul! =(
Så nu får vi se hur länge jag blir hemma den här gången. Förhoppningsvis blir vi inte dåliga allihopa!

Nu är hon iaf nerbäddad i sängen med en hink bredvid sig och massa filmer att titta på.

Jag är tveksam...

Jag är tveksam till min medicin! Känns inte som att den hjälper nånting.
Det är faktiskt så att problemen har blivit värre sen jag började med den.
Mange tror att det ska vara så!? Varför skulle det vara så?

Jaja får ge det några dagar till sen kanske jag måste ringa läkaren igen =(

Nu ska jag åka till jobbet

Fan fan fan fan

Dagens fråga:

Kan man hänga upp tvätt på detta?



Svar: Nej det kan man absolut inte!

Fan fan fan fan fan!


personlig almanacka

Jag är en ganska glömsk människa!
Är helt hopplös på att komma ihåg datum och dyl. Fick reda på för flera veckor sedan att Julias skola skulle vara stängd idag, vilket jag självklart hann glömma bort. Som tur var så påminde min mamma mig i söndags. Detta händer ofta!

Så nu har jag varit duktig och tagit tag i mitt liv och beställt en personlig almanacka =)

Nu ska jag aldrig glömma bort något igen....förhoppningsvis =)

Dagens vill ha...



Dessa skönheter kommer från Halens

Hur snygga som helst!!!

Om en månad...

Äntligen har man något att se framemot igen...är iofs en hel månad kvar men kul ska det bli!

Kan ni gissa?

Öppet Hus

Jag klarade dagen =) Men pigg är jag inte.
Nu sitter jag och väntar på att Mange ska komma hem med maten så vi hinner äta innan jag och Julia ska på Öppet Hus i hennes skola...ska bli kul...eller inte!

Tisdag morgon

Borde egentligen stanna hemma idag, magen är allt annat än bra! Men jag ska jobba!
Har legat vaken större delen av natten, dels för magen och dels för Oliver. Han är så sjuk stackarn =(

Nu blev det ännu mer klagande här men det är så mitt liv funkar just nu!

Ny mage tack!

Usch jag mår verkligen inget bra! Min mage är helt förstörd. =(
Men jag har precis börjat med medicinen så man får väl ge det lite tid, det blir ju inte bättre på en gång tyvärr...men snart...hoppas jag

Nu ska jag krypa ner hos min febriga son i sängen, tempen är uppe i 40,9 nu....stackars liten

Sjuk igen!

Jaha då är Oliver sjuk...igen! =(

När jag kom till dagis så klagade han att han hade ont i huvudet, sen satt han och halvsov hela vägen hem. Det blev inte ens något skrik efter godis i affären och då står det verkligen inte rätt till.
Tog tempen när vi kom hem och den ligger på 39,5 =(

Som tur är så är Mange ledig imorgon så jag slipper vabba.

måndag morgon

Äntligen funkar mitt internet! Men jag gissar på att ikväll så kommer det vara ur funktion igen, har varit så hela helgen att på förmiddagarna fungerar det som det ska och på kvällarna....Ingenting!
Det är lite skrämmande faktiskt hur beroende man är utav internet, har inte tänkt på det förns nu i helgen.

Igår åkte vi iaf och köpte en tv till sovrummet. Det blev en 22 tums. Helt perfekt!
Sen följde mina föräldrar med hem hit för att äta middag och fika...mysigt!

Nu måste jag börja göra mig iordning för jobbet, bussen går om en halvtimme.

Tv-shop

Vet inte riktigt hur det blir med städningen idag...eller JO JAG SKA...senare =)
För nu ska vi tydligen åka och köpa en tv till sovrummet =)

Ska bli skönt eftersom jag och Mange aldrig vill se samma program, han vill ju alltid kolla på fotboll och det är inte riktigt min grej. Julia har iofs en i sitt rum men vikan ju inte kolla på den på kvällarna eftersom hon ska sova då.

Alla dessa I-landsproblem =)

RSS 2.0