Min lördag!

Dagen började med sovmorgon, fick sova ända till 11. Det var riktigt skönt och behövligt!
Efter lite frukost och fix här hemma åkte vid till Kungens Kurva med mina föräldrar. Det som skulle handlas var ett par nya stövlar till Julia, och det blev det oxå men jag lyckades även komma hem med 2 par jeans och en luvtröja till Julia och 4 par byxor till Oliver. =)
Bilder på allting kommer kanske senare, måste bara lära mig att lägga in bilder i bloggen först =)

Sen blev det middag här hemma med mina föräldrar och mormor, vi bjöd på tacos...riktigt smarrigt!

Nu är det dags för en dusch och sen lördagsmys i soffan, om inte Mange har somnat i soffan när jag är klar, det tar på krafterna med 2 jobb...stackarn! =(

Vad gör ni ikväll?

Fredag!!!

Personalfesten igår var jätte trevlig, jag känner mig riktigt nöjd!
Men jag ångrar en sak...Skulle nog inte druckit så mycket champagne som jag gjorde! Har ganska ont i huvudet idag!

Men men! Det är bara att bita ihop och gå till jobbet!
Bilder från igår kommer förhoppningsvis senare ikväll.

Vad ska ni göra idag?

Snö igen!

Jag gillar inte snö!
Det är kallt och blött och obehagligt! Det blir halt så man halkar och slår halvt ihjäl sig! Ska det vara snö så ska det vara myyyyycket snö! Så man kan åka pulka med barnen och göra söta små lyktor...Men det här är ju bara störande!

Vad tycker ni?

Onsdag

Idag har jag haft en lååång dag på jobbet. En kombination av mycket folk, sömnbrist och magont gjorde att tiden gick väldigt långsamt.
I morgon är det som sagt dags för personalfest och jag är ganska säker på outfiten men jag hinner säkert ändra mig ett antal ggr innan jag går till jobbet i morgon bitti.Kommer åka direkt från jobbet eftersom festen börjar redan kl 17, så det blir till att göra sig iordning där! Lite jobbigt att släpa med sig allt men det får gå.
Måste även prata med R imorgon om mitt schema. Eftersom Magnus har fått ett nytt jobb så måste vi pussla lite med mina tider så allt funkar med lämning och hämtning av barnen. Men det ska nog gå bra!

Trött är mitt förnamn!

Helt galet trött är jag denna morgon! Gick och la mig redan vid 22 men kunde jag sova...NEJ! Lyckades väl vid 02.30 men efter det så vaknade jag ungefär en gång i halvtimmen. Halv 6 gav jag upp när Magnus ställde sig i duschen som ligger vägg i vägg med vårt sovrum. Ganska irriterad vart jag då men man ska väl inte klaga för mycket...han är ju hygienisk iaf =)

Nu är det dags att göra iordning barnen för dagis och skola sen hem en stund och göra iordning mig själv innan jag ska till jobbet för ett pass mellan 10.15-19.15

Personalfest

På torsdag ska vi ha personalfest med jobbet, en försenad jul/nyårsfest för dom som jobbade julafton och nyårsafton. Ska bli riktigt roligt men som alltid är det största problemet = What to wear?
Det ända jag har bestämt än så länge är vilka strumpbyxor jag ska ha, men det känns på något sätt inte tillräckligt! =)
Hinner inte handla något nytt heller! Ja jag vet! Ett riktigt I-lands problem!

Vårdcentralen och High school musical

Dagen började med ett besök på vårdcentralen(idag igen) efter att jag lämnat av barnen på dagis och fritids. Fick träffa min ordinarie läkare idag vilket gjorde mig väldigt nöjd! Så jag slapp ett lika dåligt bemötande idag som igår.

Resten av dagen har  spenderats i soffan med cola och apelsiner tittandes på dotterns High School Musical filmer. Det var det eller Hem till gården så valet var inte svårt! =) Dom är inte direkt några kandidater till Oscarsgalan men man blir ändå barnsligt glad när man ser dom!

Nu är det dags att utfodra familjen.

Premiär för mig!

Jaha nu har jag oxå åkt dit! Så där 3-4 år efter alla andra men efter diverse påtryckninga

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0