Nu är helgen snart slut

Kom på att jag har inte skrivit här på flera dagar men man kan säga att jag varit väldigt upptagen, speciellt denna helgen.
Fredag jobbade jag som vanligt. Sen på kvällen kom Jessica och Robert E förbi en stund. Träffar bara  Robert ungefär 1 gång om året eftersom han inte bor i Stockholm. Han bor väl i Enköping eller Uppsala eller nåt sånt nuförtiden. Man kan ju inte hålla reda på alla =)
Det var iaf jätte trevligt att sitta och prata lite strunt.

Igår var vi på födelsedagsfika hos mina föräldrar. Massa tårta och kakor slank ner. Som jag sagt tidigare Beach 09 är inget jag eftersträvar =)
Sen var det bara att stressa hem för då skulle J och L komma på middag. Vi satt här i mörkret och kollade på Robinson och efter det fotbollen samtidigt som vi spelade poker.
Men jag måste erkänna att vi fuskade faktiskt lite med att ha lamporna släckta. 1 lampa fick vara tänd i sovrummet för där låg Oliver i sängen och kollade på tv och protesterade vilt när vi släckte. Sen fuskade jag en gång oxå när jag skulle uppsöka damrummet =)

Idag har vi varit hos Manges föräldrar på middag. Hann även med att kolla lite i affärer i Huddinge centrum men det blev inget till mig idag faktiskt. Oliver däremot fick några tröjor. Bilder kanske dyker upp någon dag.
Men jag och Mange ska sätta oss ner ikväll när barnen har somnat och kolla igenom H&M katalogen =)

Nu ikväll hade jag tänkt att färga håret men vet inte om jag vågar själv. Tycker det är så kångligt att färga utväxten. Så antingen försöker jag övertala nån snäll själ att hjälpa mig (Mange vägrade) eller så går jag till frisören. Ska sova på saken.

I morgon är det måndag och det betyder jobb. Känner mig inte helt sugen men man har ju iaf nåt att se framemot,
På fredag är det kryssning!!!

Kommentarer
Postat av: Jen A

Det kan du fethaja... Ska försöka hitta biljetter till lillebror med.... Krami

2009-03-30 @ 18:46:12
Postat av: Jenny Kullin

Vi kan väl hjälpas åt? Jocke vägrar också hjälpa mig :(

2009-03-31 @ 13:15:24
URL: http://jennykullin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0